Afgeprijsd!

Siliconen oefenhand Virgin Nails

Artikel 1 van 1
€ 120,00 € 90,00 (inclusief btw)

De Virgin Nails siliconen oefenhand is perfect om jouw product applicatie, technieken en nailart op te oefenen en te showen.

De oefenenhand is zeer geschikt voor de beginnende nagelstyliste, maar zeker ook voor de gevorderde nagelstyliste. De hand is voorzien van een flexibel armatuur waardoor je de vingers in alle posities kan plaatsen (let op, voor de optimale levensduur behandel je je oefenhand met liefde).
 

Werkwijze:
Plak een basistip van de juiste maat op het nagelbed. (Wij adviseren straight forward tips te gebruiken. Full cover tips zijn ook geschikt als basisnagel.) Je kunt hiervoor de acryllijm, welke je normaal ook gebruikt om een tip vast te zetten, gebruiken. Houd deze tip iets langer vast (minimaal 30sec.) dan je normaal op een echte vinger zou doen. Druk hem goed aan zodat er geen luchtbellen onder de tip ontstaan. Doordat de hand koud is droogt de lijm minder snel/ makkelijk. (Normaal werk je natuurlijk op een warme hand.)
Vervolgens kort je de basistip in tot de lengte van het nagelbed. Nu kun je erop werken zoals je gewend bent. Zoals bijvoorbeeld verlengen met tips of sjablonen. 

Doordat je de nagel vastplakt blijft de nagel beter zitten, dit is superhandig wanneer je wilt oefenen met vijl- en freestechnieken. Wij adviseren de tip vast te plakken wanneer je met sjablonen en/of tips gaat oefenen, voor alle andere oefentechnieken schuif je de tip simpelweg in de nagelriem. 
(Tips zijn niet bijgeleverd). 

Wil jij oefenen met sjablonen? Plaats dan een een stukje tape rond de vinger waarop je het sjabloon kan vastplakken. Hierdoor blijft het sjabloon beter plakken aan de vinger.

Advies:
Trek de basisnagels nooit van de oefenhand af. Verwijder deze d.m.v. vijlen of met aceton 
Is jouw hand vies en stoffig geworden? Spoel deze dan simpelweg af onder de warme kraan met eventueel een beetje zeep en laat aan de lucht drogen.
 

De hand is beschikbaar in 1 kleur en wordt standaard geleverd exclusief steun/ klem. 
In het keuzemenu kun je aangeven of je een linker- of rechterhand wenst. Tevens kun je aangeven of je er een steun/ klem bij wilt. 


Heb jij verder nog vragen over de oefenhand? Of kom je er niet uit wat betreft het vastplakken van de tips? Stuur ons dan gerust een mail of whatsapp berichtje. 

© 2020 - 2023 Kelaya Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel